Belföld

Sportcsillagok gálaestje 2010. díjátadó ünnepség

Örömmel közlöm a hírt, hogy 2010. december 21-én, 19 órától a budai Sportmax Sport-Szabadidő és Rendezvényközpontban (1123 Budapest Csörsz u 14-16) a MAGYAR SPORTÚJSÁGÍRÓK SZÖVETSÉGE, a DUNA TELEVÍZIÓ élő egyenes adásban a SPORTCSILLAGOK GÁLAESTJÉN kihirdeti, hogy 2010-ben a szavazatok alapján különböző kategóriákban ki lesz az „ÉV SPORTOLÓJA”.

Az „Év sportolója” választás mindig komoly visszhangot vált ki a sportolók, edzők, sportvezetők és a sportbarátok között.
1958 óta azokat a sportolókat ünnepeljük meg évente, akik sok-sok örömet szereznek minden magyarnak, mert győztek! Azokat köszöntjük, akik példát mutattak ebben az évben is kitartásból, munkából, alázatból, szorgalomból és legyőzhetetlenek voltak a sportpályákon és a világ küzdőterein.

Bárki lesz is a győztes és viszi haza az Oscart, a taps mindegyiküknek egyformán szól, mert az ünnepelés és a kézfogás mindegyiküknek jár.
Valósággal a menyekbe repülök, amikor látom a zsongást és a csillogó szemű embereket a színházteremben. Felejthetetlen volt, amikor 1996-ban, Egerszegi Krisztinát a sport királynőjévé koronáztuk és a nemzet sportolója Puskás Ferenc volt az apródja, aki örömmel vállalta ezt a feladatot. Felemelő pillanatok, amikor zúg a vastaps. Meghatottan néztük és felállva tapsoltuk a Sportcsillagok színpadán a könnyező aranylabdás EUSIBIÓT. A közönség Sting világhírű zenéjére búcsúzott Kolonics Györgytől, a magyar sport kiemelkedő egyéniségéről!

Sportcsillagok gálaestje 2010. díjátadó ünnepség 1

Az idei Sportcsillagok Gálaestjének produkcióját december 21-én 9 órától élő egyenes adásban közvetíti a Duna Televízió. Különleges, látványos műsor keretében köszöntjük az Év legjobb sportolóit. A különleges hang, fénytechnológiát (LED) a LEON Ltd., a XXI. századi vetítéstechnikát a VISUALPOWER biztosítja. Többek között fellépnek: Géczi Erika, Tabáni István, Dollhouse Táncstúdió a 2011 évi Világbajnokság rendezője Nemesvári Krisztina országos bajnok, Pálmaffy Barbara második helyezett, az év előadóművésze az Euforia Roquartett, valamint a Presidance Company. A díjátadó ünnepség után egy gasztronómiai élményekkel tűzdelt gálavacsorára invitáljuk vendégeinket. Kiemelt támogatónk a GALLICOOP pulykakülönlegességekkel, míg Cserfalvi Ákos óbudai cukrászmester dísztortákkal járulnak hozzá az est fényéhez. A WUNDERLICH és a WEINHAUS borházak kiváló borait szintén megízlelhetik a jelenlevők. Nem beszélve a fantasztikus pálinkákról, melyről a méltán híres PANNONHALMI PÁLINKÁRIUM gondoskodik.

Puskás Ferenc szavait idézem: „Ezer házasságból egyszer lehet kifogni az ideálist.” Nekem ez a közelmúltban sikerült! Köszönetet mondok minden sportbarátnak, támogatónak, minden közreműködőnek és az „ideális házasságnak” is, akik segítenek abban, hogy ismét zúgjon a taps a világverő sportolóink elismeréseként. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Dr. Hegyi László
SPORTGÁLA szervezőbizottság elnöke
MSUSZ marketing bizottság vezetője
e-mail: office@sport-gala.hu

Győrfi Nelli
Marketing vezető
Gyorfi.nelli@sport-gala.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik