Belföld

Kulcsár Attila vallomást tesz

Előre leírt szöveget olvas föl a volt bróker a K&H-ügy újratárgyalásán.

Kulcsár Attila a pénteki tárgyaláson megkezdte vallomástételét. Kijelentette, személyi körülményeiről nem beszél, kérdésekre nem válaszol. Kulcsár egy előre leírt szöveget olvas fel. Vallomása elején azt mondta, az ellene folyó büntetőeljárásban „alapvető tévedések” vannak.

Kulcsár Attila megszólalása azért érdekes a K&H-ügy pénteki újratárgyalásán, mert a bíróságon érdemben eddig egyszer sem szólt hozzá a perhez – írja a Független Hírügynökség. Még korábban, az ügyészségen napokon át vallott, az arról készült videofelvétel több részlete nyilvánosságra is került. Sokan úgy vélték: az ügyészek kesztyűs kézzel bántak Kulcsárral, gyakorlatilag ők diktálták a vallomását.

A Fővárosi Bíróság 2008. augusztus 28-án kihirdetett elsőfokú ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla 2010. május 27-én hatályon kívül helyezte, és az elsőfokú bíróságot új eljárás lefolytatására utasította.

A szerdán újrakezdett elsőfokú tárgyaláson Gimesi Ágnes bíró ismertette a korábbi vádiratokat, az elsőfokú ítéletet és az azt hatályon kívül helyező végzést. Pénteken az ügyész várhatóan újabb vádiratot nyújt be Kulcsár Attila ellen, amelyben a volt brókert azzal vádolják, hogy elsikkasztotta egy házaspár 120 millió forintját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik