Belföld

Stabil Suchman Tamás állapota

A szocialista politikus szerdán lett rosszul. Kaposváron, intenzív osztályon ápolják.

A kórházban ápolt Suchman Tamás állapota stabil, rendezett – tudatta Suchman-Mayer Emese, a szocialista politikus felesége, valamint a Kaposi Mór Oktató Kórház Igazgatósága az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közös közleményben.

A kórház a család egyetértésével a továbbiakban is közlemény formájában ad tájékoztatást a politikus állapotáról. A család kifejezett kérése, hogy a kórház közvetlen megkeresésével ne terheljék a kezelőorvosok munkáját, ezzel is segítve a beteg gyógyulását.

A család köszönetet mond mindazoknak, akik aggódó érdeklődéssel kísérik figyelemmel Suchman Tamás gyógyulását – áll a közleményben.

Suchman Tamás, miután rosszul lett, a marcali kórházba került, ahonnan hétfőn mentőhelikopterrel szállították Kaposvárra, a Kaposi Mór Oktató Kórházba; az intenzív osztályon ápolják.

Suchman Tamás húsz évnyi képviselői munka az idei országgyűlési választásokon esett ki a parlamentből. A politikus a Balaton Fejlesztési Tanácsnak 2007 elejétől volt elnöke, e tisztségből szeptember elején hívta vissza az új kormány. Suchman Tamást csütörtökön a “Balaton Régió Közbiztonságáért” emlékplakettben részesítette a Balaton Régió Közbiztonsági Tanácsadó Testület a tó közbiztonsága és vízbiztonsága javításáért tett erőfeszítéseiért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik