Belföld

Hevesi kiválasztotta a koporsóját

Hevesi Istvántól, a mindszenti víziközmű-társulás elnökétől egy névtelen levélben érdeklődtek a koporsója készenléti állapotáról. A levélíró egy koporsókatalógust is kézbesített neki - írta a Délmagyarország.

Ahogy a lapnak a szakember elmondta: már tavaly értesítettek mindenkit arról, hogy ha nem fizetik ki 15 napon belül a csatornahálózat-építési hozzájárulást, behajtják az összeget.

A pénz behajtása jóval a határidőn túl, csak néhány hete kezdődött el. Kiderült, hogy azokat is inzultusok érték, akik kihordták az értesítőket. 60 millió forint a kintlévőség, ha azt nem szedik be, nem tudják fizetni a pályázat második körének önkormányzati részét – tette hozzá Hevesi István.

Az elnök feljelentést tett a rendőrségen, és kérte, hogy többet járőrözzenek a kisvárosban és az otthona környékén.

Egyébként áttanulmányozta a küldeményt, és kiválasztotta az árban és felszereltségben számára megfelelő koporsót, mondta Hevesi István a lapnak, hozzátéve: „Csak azt nem tudom, kinek címezzem az igényemet”.

A lapnak Tuczakov Szilvána a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette, hogy a hódmezővásárhelyi rendőrök zaklatás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik