Belföld

Egy „kötelező˝, ami ÖNNEK nyújt többet

Ilyen még nem volt: egy kötelező, ami a saját gépkocsival történt eseményeknél is segít.

Garantált Asszisztencia

Szakértők a díjszámítás alapjában bekövetkező változás miatt minden eddiginél nagyobb számú tarifálásra számítanak, érdemes azonban körültekintően eljárni, és nem elkapkodni a döntést, hiszen az alkuszi portálok nem tüntetnek fel minden egyes kedvezményt, így például azt a Magyarországon egyedülálló, a Groupama Garancia Biztosító által ingyenes nyújtott Garantált Asszisztencia szolgáltatást sem, mely a saját gépkocsival történt eseményeknél is segít.

A Magyarországon egyedülálló Garantált Asszisztencia keretében a Groupama Garancia Biztosító Közúti segélyszolgálatot nyújt, azaz biztosítja minden, a társaságnál KGFB szerződésel rendelkező ügyfelének, hogy amennyiben saját gépjárműve mozgásképtelenné válik, a helyszínre 60 percen belül szerelőt küld, aki megkísérli a meghibásodás elhárítását. Belföldi esemény esetén a társaság vállalja, hogy a segítségkérő hívástól számított egy órán belül garantáltan a helyszínre érkezik, ha túllépné az egy órát, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás 3 havi díját a Groupama Garancia Biztosító átvállalja.

A szolgáltatás nemcsak közúti balesetek esetén vehető igénybe, hanem akkor is, ha valaki pl. hirtelen jött műszaki meghibásodás miatt jut bajba. Ha sikertelen a helyszíni beavatkozás, a biztosítótársaság autómentővel ingyenesen elszállíttatja a menetképtelen járművet egy előre megadott szervizbe, ahol az autó tárolását is vállalják. A szolgáltatás a nemzetközi háttér miatt gyakorlatilag egész Európa területén elérhető a nap 24 órájában, évente maximum egy helyszíni javítással vagy szállítással. Ugyanakkor az egyórás garantált kiérkezést csak Magyarország területén vállalja a biztosító.

A Garantált Asszisztencia nem minden!

Egy baleset során, amennyiben személyi sérülés is történik, a vétlen autóban ülő személyek természetesen kártérítést kapnak a károkozó gépjármű felelősségbiztosítása alapján. A Groupama Garancia Biztosító azonban azon vezetőkre is gondol, akik károkozóként megsérülnek egy balesetsorán. A társaság ugyanis valamennyi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása mellé külön díj fizetése nélkül közlekedési balesetbiztosítást is nyújt.
Egy „kötelező˝, ami ÖNNEK nyújt többet 1Ha még ez sem lenne elég…

A Groupama Garancia Biztosító követve a piaci változásokat és lakossági igényeket a korábbi évekhez képest módosította a kedvezményrendszerét is, többféle előnyös szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A Groupama Garancia Biztosító az alábbi személyre szabott kedvezményeket kínálja ügyfeleinek:

  • Vagyonbiztosítási kedvezmény: 20%
    A vállalat kedvezményt nyújt minden olyan hűséges ügyfelének, aki a kgfb mellett rendelkezik a Groupama Garancia Biztosítónál folyamatos díjú, élő casco, lakás vagy vagyonbiztosítási szerződéssel.
  • B10 Plusz kedvezmény: 10%
    Kedvezményt nyújt a vállalat minden olyan szerződőnek, akinek az ugyanarra a gépjárműre vonatkozó gépjármű-felelősségbiztosítási szerződése az évfordulója előtti időszakban és az évforduló után is B10 bonus fokozattal rendelkezik.
  • Gyermekkedvezmény 10%
    A Groupama Garancia Biztosító a csaláokat támogatva 10%-os kedvezmény nyújt minden ügyfelének, akinek 14 év alatti (1997-ben vagy utána született) gyermeke van.
  • OTP folyószámla kedvezmény 5%
    A vállalat 5%-os kedvezmény nyújt minden olyan új szerződőnek, aki az OTP Banknál rendelkezik folyószámlával.
  • Társasági kedvezmény 10%
    10% kedvezményt adunk minden olyan szerződőnek, aki az OTP Csoporthoz tartozó gazdasági társasággal vagy a Groupama Garancia Biztosítóval a szerződéskötés időpontjában munkavégzésre irányuló jogviszonyban áll.

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik