Belföld

Gyurcsány portálja durván támadja Szilit

Iván Imre Krisztián
Iván Imre Krisztián

2010. 10. 05. 19:54

A szerző szerint a volt házelnök "rendkívül utálta Gyurcsányt, ennek oka a tehetségtelenek frusztrációja a tehetségesek társaságában".

A kapcsolat.hu portálon megjelent bejegyzésben úgy fogalmaznak, “Szili nem buta nő, de azért nem is a rengeteg esze miatt szeretjük”. A szerző úgy véli, “sérült keze alkalmassá tette, hogy bizonyos választói csoportokat megszólíthasson”. A portál kiadója Gyurcsány Ferenc, mint a Táncsics Mihály Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Az írás felrója a volt házelnöknek, hogy menet közben “elszállt” magától, “körömszakadtáig ragaszkodott köztársasági elnökké választásának eleve elvetélt ötletéhez, jóllehet várható volt, hogy a kicsi, de ezzel fordított arányban erőszakos liberális frakció nem fogja támogatni.”

A jellemzés szerint Szili Katalin állandóan külön utakat keresett, “világmegváltóba oltott elméleti Teréz anyaként tette sehova sem vezető köreit”. A szerző úgy véli, a volt házelnök a “tehetségtelenek frusztrációja” miatt utálta Gyurcsányt.

Úgy fogalmaznak, Szilit már évek óta el kellett volna küldeni őt a pártból, mert tevékenységének semmiféle pozitív hozadéka nincs. A szerző szerint most “meglehetősen gusztustalanul” ment el az MSZP-ből, a “búcsúztatást” pedig úgy zárja: “megrendeltem a hatfogásos vacsorát, megünneplendő az eseményt”.

Mint megírtuk, Szili Katalin ma úgy nyilatkozott, szerinte a rendszerváltás óta a szocialista párt képtelen volt megfelelni az igazi baloldaliságnak. Úgy véli, ha a párt többször megfogadta volna a véleményét, akkor nem veszített volna el másfél millió szavazót.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.