Belföld

Cozma-ügy: “Csoki volt”

A Cozma-ügy tárgyalásán a tanúk egyike azt állította: hallotta Sztojka Ivántól, hogy "Csoki" (Raffael Sándor) volt az elkövető.

Tanúk meghallgatásával folytatódott a Cozma-ügy tárgyalása hétfőn a Veszprém Megyei Bíróságon. A tanúk egyike, Beéry Csaba azt állította: hallotta a veszprémi Patrióta lokál előtt az ügy harmadrendű vádlottjától, Sztojka Ivántól, hogy “Csoki” (Raffael Sándor elsőrendű vádlott) volt az elkövető.

Beéry Csaba – aki a Cozma-ügyet illetően a csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében vádlott – a bíró kérdésére azt válaszolta: “Iván kijelentése szerint Csoki lehetett, aki szúrt”. Mint mondta, valaki a társaságukból azt jegyezte meg a gyilkosság után: “Csoki, miért kellett megszúrni?”.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető sporttársait, a szerb Zarko Sesumot és a horvát Ivan Pesicet életveszélyesen megsebesítették, mindkettőjükön azonnali műtétet kellett elvégezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik