Belföld

Vona: hatalmas lépést tettünk előre

A pártelnök szerint a Jobbik "véglegesen megvetette lábát a hazai közéletben".

Vona Gábor szerint a Jobbik hatalmas lépést tett előre az önkormányzati választásokkal. Az ellenzéki párt elnöke azt mondta: nagy küzdelem végpontjához érkeztek, mivel a három európai parlamenti, majd a 47 országgyűlési képviselő megválasztása után több száz jobbikos képviselő kezdheti meg a munkát a települési önkormányzatokban és a megyei közgyűlésekben.

Vona Gábor külön gratulált Tiszavasvárinak, ahol várhatóan nemcsak a polgármester lesz jobbikos, hanem a képviselő-testület tagjainak többsége is. “Tiszavasvári a Jobbik fővárosa lett” – fogalmazott, hozzáfűzve, hogy mindenkinek meg fogják mutatni, milyen az, ha a Jobbik vezet egy települést.

A pártelnök szerint az önkormányzati választás tanulsága, hogy a Jobbik megkerülhetetlen része a magyar politikai életnek, “véglegesen megvetette lábát a hazai közéletben”. Vona Gábor a “mai napig elmaradt” elszámoltatást, a korrupció visszaszorítását, a munkahelyteremtést és a közbiztonság javítását emelte ki pártja törekvései közül. Mint mondta, ezekért a Jobbik képviselői kemény, harcos és radikális küzdelmet fognak folytatni a képviselő-testületekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik