Belföld

Gémesi György: Köszönöm, Gödöllő!

Administrator
Administrator

2010. 10. 03. 22:05

A polgármester mindenkivel kész együttműködni, aki a város érdekeit tartja szem előtt.

Köszönöm, Gödöllő! – mondta a győzelem első pillanataiban Gémesi György (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) régi-új polgármester, aki éles, jogvitákban bővelkedő kampány után toronymagasan legyőzte a Fidesz-KDNP színeiben indított Liptákné Boros Andreát.

Mint mondta: a választási eredmény visszaadta hitét, optimizmusát, ismét meggyőződött arról, hogy a tisztesség, a becsület és a kemény munka ér a legtöbbet. Gémesi hozzátette: nem volt egyszerű ez a kampány, de sokan segítették, mellé álltak.

A régi-új polgármester szerint az is bebizonyosodott a választás előtti kampányban, hogy be lehet ugyan bújni egy párt mögé, de a választók többsége nem a pártot, hanem az embert díjazza.

Liptákné Boros Andrea (Fidesz- KDNP) csalódott az eredmény miatt. Mint mondta: úgy látszik, hogy Gödöllőn nem nyerő az a pozitív kampány, amit a Fidesz-KDNP folytatott.

Tudomásul kell venni, ha az ember bemegy egy olyan focipályára, ahol rögbiznek, akkor összetörhetik a csontját – fogalmazott Boros Andrea. “Elfogadom az eredményt, s tiszta szívből kívánom Gémesi Györgynek, hogy vigye végig azt a programot, amit vállalt.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.