Belföld

Gémesi György: Köszönöm, Gödöllő!

A polgármester mindenkivel kész együttműködni, aki a város érdekeit tartja szem előtt.

Köszönöm, Gödöllő! – mondta a győzelem első pillanataiban Gémesi György (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) régi-új polgármester, aki éles, jogvitákban bővelkedő kampány után toronymagasan legyőzte a Fidesz-KDNP színeiben indított Liptákné Boros Andreát.

Mint mondta: a választási eredmény visszaadta hitét, optimizmusát, ismét meggyőződött arról, hogy a tisztesség, a becsület és a kemény munka ér a legtöbbet. Gémesi hozzátette: nem volt egyszerű ez a kampány, de sokan segítették, mellé álltak.

A régi-új polgármester szerint az is bebizonyosodott a választás előtti kampányban, hogy be lehet ugyan bújni egy párt mögé, de a választók többsége nem a pártot, hanem az embert díjazza.

Liptákné Boros Andrea (Fidesz- KDNP) csalódott az eredmény miatt. Mint mondta: úgy látszik, hogy Gödöllőn nem nyerő az a pozitív kampány, amit a Fidesz-KDNP folytatott.

Tudomásul kell venni, ha az ember bemegy egy olyan focipályára, ahol rögbiznek, akkor összetörhetik a csontját – fogalmazott Boros Andrea. “Elfogadom az eredményt, s tiszta szívből kívánom Gémesi Györgynek, hogy vigye végig azt a programot, amit vállalt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik