Belföld

Botka: Szeged csodát tett

Szeged nemet mondott a felkészületlenségre és a gyűlölködésre - jelentette ki Botka László beszédében, aki legyőzte ellenfelét az önkormányzati választásokon.

Szeged csodát tett. Ez a város mind a 170 ezer szegedinek otthona kell legyen, nem a pártállás, hanem az emberi minőség a munka és a teljesítmény tesz különbséget az itt élő emberek között. Számmora továbbra is minden szegedi egyformán fontos – mondta. Szövetséget ajánlok Szeged város építéséhez minden a várost szerető állampolgárnak – tette hozzá.

Botka: Szeged csodát tett 1

Botka szerint győzelme azt üzeni a Fidesznek: nem kizárólag ők a nemzet. Lehet rajtunk gyakorolni a jövőben a nemzeti együttműködés rendszerét – tette hozzá. A siker szerinte üzenet az MSZP-nek is: lehet szocialistaként is sikeresnek lenni. Ellenfeleink nem tanultak a négy évvel ezelőtt történtekből, továbbra is negatív kampányt folytattak, amelyre a szegediek nem voltak vevők – mondta.

“Mulassunk ma egy nagyot és holnap pedig dolgozzunk tovább” – zárta beszédét Botka László.

Botka László a FigyelőNetnek elmondta: Szeged felhatalmazta őt arra, hogy ismét polgármester legyen, de mint arról már korábban is beszélt, az MSZP megújításában szeretne szerepet vállalni. “Lesz új Tisza-híd, keresztbe, hosszába” – utalt a Fidesz jelöltjének ígéretére a régi-új polgármester.

Botka: Szeged csodát tett 1

A választási vesztes B.Nagy László a FigyelőNetnek elmondta: nem érzi jól magát az után, ami történt, bár mindenféle végkimenetelre fel volt készülve. Továbbra is marad országgyűlési képviselő – tette hozzá. A leginkább azokat sajnálja, akik támogatták őt és mindazt, amit meg akart valósítani. “A következő lépés az, hogy fel kell dolgoznom, ami történt” – fogalmazott. Meg kell vizsgálni, hogy mi vezetett ahhoz, hogy elveszítette a választást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik