Belföld

Tarlós: Budapestnek irányt kell váltania!

A Fidesz jelöltje szerint a fővárosban vissza kell szorítani a csalásokat, a korrupciót, működési-pénzügyi stabilitást kell biztosítani.

Tarlós István szerint nem folytatódhat Budapesten az, ami az elmúlt években zajlott, irányt kell váltani. Rendre és olyan vezetésre van szükség, amely vállalja a politikai felelősséget – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a vezető kormánypárt kampánynyitóján.

Szerinte a Fidesz hisz a sikerben, van programja. Budapestnek nem világvárossá, hanem a régió versenyképes központjává kell válnia. Budapestnek rendre és reményre van szüksége, a káosz nem sokszínűség, az anarchia nem liberalizmus, a szervezetlenség nem szabadság, hanem annak hamis illúziója.

Hozzátetette: a fővárosban vissza kell szorítani a csalásokat, a korrupciót, működési-pénzügyi stabilitást kell biztosítani, meg kell teremteni a fenntartható közlekedési és az átlátható intézményi rendszert. Tarlós István úgy vélekedett, hogy ezek mellett Budapesten új energiastratégiára, a zöld területek eredményes védelmére, elérhető, emberközpontú egészségügyre, az oktatásban egységes követelményrendszerre, pedagógus-életpályamodellre, illetve a cigánykérdés értelmes és életszerű kezelésére, biztonságra, társadalmi összefogásra van szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik