Belföld

Morvai: nincs törés a Jobbikban

Az EP-képviselő szerint, nem a szakadás jele, hogy Vona Gábor elnök nem tüntet Budaházy mellett.

Vona Gábor nem jogvédő, ezért nem vesz részt a Budaházy György melletti demonstráción – mondta Morvai Krisztina az MTV reggeli műsorában.

A Jobbik európai parlamenti képviselője szerint az, hogy a rendezvényen nem jelenik meg a párt több prominens képviselője, nem jelenti azt, hogy szakadás lenne a szervezeten belül. Hozzátette: a demonstráción részt vesz Gaudi-Nagy Tamás és Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő is. A nem párttag Morvai leszögezte: kiváló a Jobbikkal a kapcsolata.

Szerinte kifogásolható, hogy Budaházy György kérelmét, miszerint laptopot igényelt a börtönbe, ugyanaz a börtönparancsnok bírálja, aki végig asszisztálta, amint 2006-ban embereket „kínoznak” meg az intézmény udvarán. Budaházynak egyébként nyomozati anyagának áttekintése miatt van szüksége a számítógépre.

Az európai uniós ügyekről szólva Morvai Krisztina kifejtette, hogy José Manuel Barosso, az Európai Bizottság elnöke, a totális hatalomkoncentráció mellett tette le a voksát. Az EP-képviselő szerint jelenleg az Európai Egyesült Államok kiépítse zajlik.

AJÁNLOTT LINK:

Morvai Krisztina: Vona Gábor nem jogvédő (Híradó Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik