Belföld

Az LMP kihívta a nagyokat

Jávor Benedek arról vitatkozna a főpolgármester-jelöltekkel, hogy hogyan kívánnak 21. századi választ adni a problémákra.

A Lehet Más a Politika (LMP) főpolgármester-jelöltje nyilvános vitára hívja szeptember második felére a másik három párt jelöltjét: Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort. Jávor Benedek azzal indokolta kezdeményezését, hogy így a budapestiek első kézből tudhatják meg, hogy a jelöltek mit gondolnak a város állapotáról, és hogyan kívánnak 21. századi választ adni a problémákra.

Jávor Benedek kijelenti, az LMP fővárosi programjának egyik hangsúlyos eleme a polgárok minél szélesebb csoportjainak bevonása a Budapestet érintő döntések meghozatalába. Szerinte ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az érintettek tisztában legyenek azzal, melyek a leggyorsabban megoldandó feladatok, és azzal, hogy az egyes jelöltek milyen megoldásokat kínálnak ezekben a kérdésekben.

“Legfőbb ideje, hogy a kampány végre a fővárossal kapcsolatos tervekről és programokról szóljon, annak érdekében, hogy a választók megalapozott döntést tudjanak hozni október 3-án” – írta az LMP főpolgármester-jelöltje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik