Belföld

Tarlós nem tör magasabbra

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének sem tetszik Budapest lobogója.

Azt nem árulta el, hogy a főpolgármesterség élete fő célja-e, de Tarlós István nem tekint feljebb. A főpolgármester-jelölt az atv.hu olvasóinak kérdésére cáfolta, hogy Orbán Viktor bármikor is fogta volna a kezét vagy bármiben megkötötte volna. Szerinte az “Orbán-fóbia kezd gyerekessé és unalmassá válni. Akik generálják, úgy tűnik, semmi pozitív mondanivalóval nem rendelkeznek, s ezt a kártyát szellemi hiánypótlásra használják”.

A politikus megismételte: a főváros nem egyszemélyes játék. Az ellenőrző szerepekben a dominanciát eleve az ellenzéknek szánja, és szoros kapcsolatot tervez az olyan közhasznú civil szervezetekkel is, mint a Városvédők, a VEKE, a kerékpárosok, a gyermekmentők vagy a nagycsaládosok…

Arra a kérdésre, hogy marad-e a “román” lobogó Budapest zászlója, Tarlós azt felelte, hogy ez a zászló személy szerint neki sem tetszik, de az esetleges módosításról csak független szakértők meghallgatása után szabad beszélni.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint szokványosnak is nevezhető, hogy az MSZP saját magából kiindulva azzal vádolta meg, hogy a Lehet Más a Politika váratlanul áradni kezdő kopogtatócédulái az ő talicskájáról estek le.

Tarlós: mintha Naomi Campbellnek gratulálnék (ATV.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik