Belföld

Fénymásolt ajánlószelvényeket juttattak a Fideszhez

Több ezer fénymásolt, 2006-os ajánlószelvényt juttattak el hétfő reggel a Fidesz szombathelyi irodájába egy szemeteszsákba csomagolva - közölte az MTI-vel Szakály Gábor önkormányzati képviselő.

A fénymásolt ajánlószelvények az MDF volt és jelenlegi polgármesterjelöltje, Szabó Gábor nevére és a négy évvel ezelőtti képviselőjelöltek nevére voltak kiállítva – mondta.
Hozzátette: a Fidesz szombathelyi irodavezetője hétfőn bejelentést tett a rendőrségen és átadta a fénymásolt ajánlószelvényeket.

Gróf István, az MDF vasi elnöke hétfőn a megyei lap internetes kiadásában az esettel kapcsolatban úgy nyilatkozott: nem tartja elképzelhetetlennek a történetet, szavai szerint “sok rosszakarójuk van”.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy fénymásolt ajánlószelvények miatt nyomoznak Szombathelyen ismeretlen tettes ellen, különleges személyes adattal való visszaélés vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Egy szombathelyi internetes szerkesztőség postaládájába 2006-os, kitöltött, fénymásolt ajánlószelvényeket dobott be ismeretlen személy – mondta a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik