Belföld

A kétfarkúak szerint a többi párt ígéretei sem komolyabbak

A Kétfarkú Kutyapárt a rendőröknek superman ruhát adna, a belvárosban pókember opcióval.

Victora Zsolt főpolgármester-jelölt (a képen balra) a Klubrádió reggeli műsorában elmondta, a nyugdíjat havi egymillió forintban minimalizálnák, és lenne 15. 16. és 17. havi. Mindig mosolygós unokákat is ígérnek a nagyszülőknek, meg teljes adócsökkentést, illetve esőnapot a közalkamazottaknak.

A hírek szerint a Magyar Kétfarkú Kutyapárt főpolgármester-jelöltje elsőként gyűjtötte össze a jelöltállításhoz szükséges mintegy 30 ezer ajánlószelvényt, sőt többet is. A párt kétfarkú kutyát akart indítani a választáson, de ez nem volt lehetséges. Az örök élet, ingyen sör kampányígéretéről Victora Zsolt azt mondta, legalább annyi értékkel bír, mint a többi párt ígérete.

A Kétfarkú Kutyapárt egy civil Közhasznú Egyesület, “ha megnyerjük a választásokat, betartjuk ígéreteinket, amelyeket tényleg megígértünk” – mondta a főpolgármester-jelöl a Klubrádiónak.
Victora Zsolt szerint az emberekben választási apátia van, egymás ellenfeleire szavaznak. A Kétfarkú Kutyapárt azoknak a választása, akik egyik pártra sem szavaznának – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik