Belföld

Rogán: csak Tarlóson múlik, mi lesz 4 év múlva

Az viszont csak rajta múlott, hogy a Belváros polgármesterségét választotta.

Rogán Antal „butaságnak” nevezte a sajtóhíreket, hogy szuperhelyettesi posztot akart Tarlós István mellett, és azért nem lesz főpolgármester-helyettes, mert erre nem kapott ígéretet. A TV2 reggeli műsorában a fideszes politikus azt mondta, ez a Hagyó-modell, ami megbukott.

A Belváros polgármestere szerint nem helyes, ha minden feladatot átad a főpolgármester. Azt nem árulta el, mi lesz négy év múlva, őt indítják-e főpolgármester-jelöltként. Rogán biztos benne, ha Tarlós akarja és jól csinálja ezt a négy évet, akkor még négy éve lehet a főváros élén.

Megismételte, csak rajta múlott, hogy a Belváros polgármesterségét és nem a főpolgármester-helyettesi posztot választotta, a Fideszben mindenki támogatta. Orbán Viktorral kétszer beszélt, a pártelnök elfogadta dilemmáját és döntését is.

3-4 hétig gondolkodott, de végül a kerületben élők meggyőzték arról, hogy maradjon, illetve családja is ezt szerette volna. Felesége szerint a nyugodtabb politikai pályát kellene választania, ha a következő négy évben újabb gyermeket szeretnének vállalni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik