Belföld

Ismét elindul a választáson a Kétfarkú Kutya Párt

A párt idén is ingyensört, teljes adócsökkentést és örök életet ígér.

Ismét elindul az önkormányzati választáson a Kétfarkú Kutya Párt (KKP).A szervezet képviselői keddi budapesti sajtótájékoztatójukon bejelentették: ahogy korábban, most is az ingyenes sör, a teljes adócsökkentés és az örök élet ígéretével kívánják elnyerni a választópolgárok szimpátiáját az október 3-ai önkormányzati megmérettetésen.

A kulturális közhasznú egyesületként működő KKP “humoros kritikaként” most is a többi jelölő szervezetet kívánja teljesíthetetlen vagy értelmetlen ígéreteivel szembesíteni, ugyanakkor, mint mondták, “nincs más választásuk”, mint hogy megnyerjék a választást azokon a településeken, ahol jelöltet állítanak.

Azt hangoztatták, a KKP “az egyetlen értelmes választás”.

A szervezet elnöke, Kovács Gergő a párt Király utcai kampányirodájában elmondta, ő maga Szegeden indul polgármesterjelöltként, míg társa, Mogács Dániel a főváros VII. kerületében, Erzsébetvárosban. A pártnak Budapesten főpolgármester-jelöltje is lesz Victora Zsolt személyében, aki programjában egyebek mellett azt vállalta, hogy a közlekedési reform jegyében olyan új BKV-járatokat állítanak forgalomba, amelyek nem állnak meg sehol.

A párt honlapján egyebek mellett az áll, pénzosztásra köteleznék a gazdagokat az eddigi pénzszórás helyett, a metrót nem a 4-es vonalán, hanem Sopron és Záhony között építenék meg, 2013-ban teljesen megszüntetnék a pénzt, továbbá tömeges puliexportot indítanának Jamaicába.

A párt négy éve, 2006 februárjában bontott zászlót Szegeden, akkor még Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) néven, azóta sem ígéreteik, sem plakátjaik nem változtak.

A szervezet világhálós oldaláról letölthetők, és mint írják, szabadon sokszorosíthatók, terjeszthetők a kétfarkú kutya emblémájával ellátott plakátok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik