Belföld

Vádaskodás helyett munkavégzésre szólítja a kormányt az MSZP

A szocialisták Papcsák Ferenc kormánybiztos kijelentéseire reagált.

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy “hagyja abba a politika kriminalizálását”, és “foglalkozzon végre a kormányzással”. A párt közleményében Papcsák Ferenc kormánybiztos pénteki sajtótájékoztatójára reagált, amelyen a kormány képviselője az előző kormányzati ciklusok alatt kötött állami szerződések vizsgálatát jelentette be.

Papcsák Ferenc elmondása szerint a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a sanghaji világkiállítást, a sukorói kaszinó koncesszióját, az Omninvest Kft.-vel kötött szerződéseket és a moszkvai kereskedelmi képviselet ingatlanértékesítését vizsgálja, amely ügyekben szerinte a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány közvetlenül is érintett.

Az MSZP közleményében kijelenti, hogy minden olyan képviselőjüket megvédik, akit “alaptalan támadások érnek”.

“A Fidesz továbbra sem képes felhagyni az olyan vádaskodásokkal, amelyek semmi másra nem jók, csak hogy kriminalizálják a politikát és bemocskolják tisztességes emberek nevét” – fejti ki a párt.

Hozzáteszik: a Fidesznek hatalmas hiányosságai mutatkoznak a kormányzás területén, a kabinet ugyanis “csak kommunikál” ahelyett, hogy “felelősen vállalná” mit szeretne tenni az országgal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik