Belföld

Mesterházy a Fidesz leszámoló kommandójáról

Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy ne adjon politikai utasításokat és megrendeléseket a bíróságoknak.

Az MSZP felszólítja a Fidesz “leszámoló kommandóját”, hogy ne adjon “politikai utasításokat és megrendeléseket” a bíróságoknak, az ügyészségeknek. Mesterházy Attila MSZP-elnök szerdai közleményében azt írja: “aljas és elvtelen támadást intézett a Fidesz leszámoló kommandója a volt miniszterelnök és a kormány tagjai ellen”.

A Magyar Szocialista Párt nevében Mesterházy Attila a “lehető leghatározottabban” visszautasította a gyanúsítgatásokat, amelyek – mint írta -teljesen nyilvánvalóan arra utalnak, hogy a kormány “koncepciós perekre készül”. “A politikai leszámolás” a kormány tehetetlenségét és eddigi sikertelen intézkedéseinek sorozatát igyekszik leplezni, elterelve a figyelmet minden olyan ügyről, amelyeket súlyos kritikával illetnek már a nemzetközi szervezetek sőt a közvélemény is – tette hozzá a pártelnök.

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott olyan iratokat adott át szerdán a Központi Nyomozó Főügyészségnek, amelyek szerinte azt “erősítik”, hogy a sukorói ingatlancsere ügyében nem lehet megkerülni Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felelősségét. A főügyészség szóvivője közölte, az okiratok között több olyan is van, amely “már első rátekintésre releváns az ügyben”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik