Belföld

Újabb milliók Budapest kommunikációjára

Az európai uniós támogatással megvalósított közlekedésfejlesztési beruházások tájékoztatási és nyilvánossági feladataira írt ki nyílt közbeszerzési pályázatot a napokban a balliberális vezetésű fővárosi önkormányzat; a nettó 12,3 millió forintos, két részfeladatból álló kommunikációs tenderre külön-külön is lehet pályázni - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.

A lap szerint az első rész a dél-budai tehermentesítő út harmadik szakaszához kapcsolódó sajtótájékoztató lebonyolítására, fotódokumentáció és szórólapok készítésére, illetve egy internetes honlap üzemeltetésére vonatkozik, amelyért a Demszky Gábor vezette fővárosi önkormányzat körülbelül 6,56 millió forintot fizet majd.

A második rész hasonló feladatokat foglal magában, de itt már a budapesti kerékpárút-hálózat fejlesztésével kapcsolatos PR-feladatokat kell elvégeznie a nyertesnek körülbelül 5,8 millió forintért.

A pályázatok benyújtási határideje augusztus 16, az eredményhirdetés szeptember 15-én lesz, a szerződéseket pedig előreláthatólag október 5-én írják alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik