Belföld

Raffael azt mondta: „megszúrtam a magas, csíkos pólóst”?

Raffael - egy vádlott-társa szerint - korábban elismerte, hogy "megszúrta a csíkos pólóst".

A Cozma-ügy tárgyalásán a kilencedrendű vádlott – egyezően nyomozati vallomásával – azt mondta, hogy Raffael Sándor elsőrendű vádlott a Patrióta lokálnál 2009. február 8-án hajnalban történtek után megjegyezte: „megszúrtam a magas, csíkos pólóst”.

A magas, csíkos pólós férfi Marian Cozma, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagja volt. Beéry Iván vádlott elmondta azt is, hogy a lokálbeli verekedés és emberölés után a 8-as főúton félreálltak a kocsikkal és ott többen veszekedtek „Csokival” (Raffael Sándor) amiatt, hogy miért kellett késelnie.

A Cozma-ügyben csoportos garázdaság elkövetésével vádolt 25 ember büntetőpere tegnap kezdődött meg a Veszprémi Városi Bíróságon. Az emberöléssel vádolt hét ember ügyét szeptembertől a megyei bíróság tárgyalja.

A csoportosan elkövetett garázdaság bűnperének iratanyaga 17 ezer oldalnyit tesz ki. Ebben az ügyben a bíróság 318 tanút és több szakértőt hallgat meg. A büntetőper első napján Raffael Sándor elsőrendű és Németh Győző másodrendű vádlott megtagadta a vallomástételt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik