Belföld

Jobbikost is hívott Toroczkai az egykori melegbárba

A párt szóvivője szerint a bulizni vágyó, nemzeti érzelmű fiatalokat nem zavarja majd, hogy korábban milyen jellegű szórakozóhely volt a Klub64.

A Jobbik szóvivőjét is meghívta Toroczkai László a melegklubból átalakított nemzeti szórakozóhelyre – írja a STOP. Dúró Dóra a hírportálnak elmondta, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke nemrég interjút készített vele, és akkor beszélt neki a Klub64 tervbe vett megnyitásáról. A jobbikos országgyűlési képviselő ezt nagyon jó ötletnek tartotta, és támogatásáról biztosította Toroczkait, aki már fel is kérte őt egy kötetlen, aktuálpolitikai beszélgetésre. Dúró megjegyezte: bele sem gondolt abba, hogy a nemzeti szórakozóhely mennyire közel esik az MSZP Jókai utcai székházához, de úgy gondolja, ebből nem származhat probléma.

Ahogy azt szerdán megírtuk, nem csak a szocialisták székháza, hanem Budapest egyik legfelkapottabb melegklubja, a Club Alterego is mindössze egy sarokra van a Klub64-től. Ráadásul kiderült, hogy a homofób kijelentéseiről is ismert Toroczkai diszkóját a Glam nevű melegbárból alakította ki, amelynek színpadán transzvesztita előadók után, most a Radical Hungary nevű nemzeti rockbanda fog fellépni.

A Jobbik szóvivője egyébként jónak tartja, hogy a “hiánypotló klub” a Belvárosban, központi helyen található. A Hír24-nek nyilatkozva Dúró Dóra hozzátette: az MSZP-székház közelsége mellett azt sem érzi problémaforrásnak, hogy a Club Alterego ugyanabban az utcában, kétszáz méterre van a most nyíló nemzeti szórakozóhelytől, és szerinte a Klub64 közönségét nem fogja zavarni, hogy korábban ott is melegbár működött. “A cél szerintem az, hogy a nemzeti gondolkodású fiatalok igényes, kulturált körülmények között tudjanak szórakozni” – mondta a szóvivő.

AJÁNLOTT LINK:

Radikális fordulat: melegbárból “nemzeti szórakozóhely” (Hír24)
A liberális mocsokban nyitott szórakozóhelyet Toroczkai (STOP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik