Belföld

Orbán Viktor honlapja jött be a gyurcsany.hu-n!

OMG: a kormányzati honlapok rendberakása újabb furcsasághoz vezetett.

Újabb anomália a kormányzati portálok átalakítása körül: meglepődve fedeztük fel kedden délelőtt, hogy a www.gyurcsany.hu domain-név alatt, körülbelül délig, Orbán Viktor hivatalos honlapja jelent meg. Hétfőn már megírtuk, hogy jelenleg a miniszterelnok.hu is ezt a honlapot hozza be.

A domain-név nyilvántaró szerint egyébként a gyurcsany.hu-t maga Gyurcsány Ferenc használja, ezért is érhetetlen, hogy miért az új kormányfő személyes weblapjára mutatott az URL.

A problémát talán az okozhatta, hogy míg a kormányzati használatban lévő miniszterelnok.hu-t szinte azonnal átirányították Orbán honlapjára, addig ugyanezt Gyurcsány Ferenc domainjénél elfelejtették megszüntetni. Kedden délben orvosolták a gondot: a gyurcsany.hu már Gyurcsány Ferenc kapcsolat.hu-s blogjára mutat.

A tegnap megjelent OMG (Oh, my God! – Te jó Isten!) üzenetek megjelenése után is találtunk olyan kormányzati portált, amelyen problémák akadtak a linkekkel. Például a Nemzetbiztonsági Hivatal régi weboldalát egy elírás miatt nem lehetett órákig elérni, a megszüntetésre váró Miniszterelnöki Hivatal honlapján pedig továbbra is Bajnai Gordon a kormányfő.

AJÁNLOTT LINK:

Gyurcsány Orbánra mutat (Index)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik