Belföld

Hagyó feljelentette Balogh Zsoltot

Administrator
Administrator

2010. 03. 16. 11:43

A volt főpolgármester-helyettes holnap bizottság elé áll.

Hagyó Miklós a “becsülete csorbítását célzó hamis állításokra adott” válasznak nevezte, hogy feljelentette a BKV korábbi megbízott vezérigazgatóját. Szerinte Balogh Zsolt ellen négy különböző jogi eljárást is indíthatott volna.

A volt főpolgármester-helyettes a Magyar Nemzetnek és a HírTV-nek adott Balogh-interjú állításait valótlannak minősítette. Mint mondta: hamis vád miatt azért nem tud eljárást kezdeményezni, mert nem áll rendelkezésére a vádaskodó valótlan állításait tartalmazó nyomozati vallomás.

Hagyó Miklós közölte: amint ez a kezében lesz, nyomban megteszi a feljelentést. A sajtó-helyreigazítási eljárás szerinte az ügy és az őt ért “alaptalan vádaskodás” fajsúlyához képest nem kellő súlyú jogi eszköz, a személyiségi jogi keresetről később dönt.

A volt főpolgármester-helyettes igennel felelt az MTI kérdésére, hogy holnap részt vesz-e a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság ülésén. Ennek kapcsán azt mondta: a testület elnökétől 23 írásos kérdést kapott előre, ezekre a helyszínen válaszolni fog.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.