Belföld

Családirtás Tényőn

A rendőrség mára ígért tájékoztatást.

Egész éjjel helyszíneltek a rendőrök a tényői négyes gyilkosság helyszínén. Egy házaspárt és két kisgyermeküket ölték meg. Az apa szomszédban élő fivére talált a négy halottra este hét óra körül. Egy 37 éves nőt, 36 éves férjét, valamint öt- és nyolcéves lányaikat gyilkolták meg.

A brutális látvány még a sokat látott rendőröket is elborzasztotta. A család a helyiek szerint visszahúzódó volt, a közösség életében alig vett részt, de rendezett életet élt, mindkét szülő mérnökként dolgozott. Tényő polgármestere este a Hír TV kérdésére ennek dacára azt mondta: a gyilkosságok hátterében leszámolás állhat, a bűncsekmény nem etnikai jellegű. Varga Gábor Kálmán reggel az MTI tudósítójának reggel már azt mondta: a rendőröktől hallotta, hogy “nagy valószínűséggel családi dráma” áll a történtek hátterében.

Vérfürdőként írta le a négyes gyilkosságot az MTI-nek egy név nélkül nyilatkozó, a helyszínen járt rendőr, aki azt mondta, szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek a harmincas éveikben járó szülőkkel, valamint két gyermekükkel, a nyolc- és ötéves kislánnyal.

Mára ígért tájékoztatást a tényői négyes gyilkosságról a helyszínről fél tizenegy körül távozó Szabadfi Árpád, megyei rendőrfőkapitány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik