Belföld

Újra leáll az Ügyfélkapu, megint “jön” a 2.

24.hu
24.hu

2010. 03. 05. 14:45

Az érintett felhasználók levelet kaptak, amelyben visszajelzéseket kérnek az esetleges hibákról.
Már nem átállásról, hanem próbaüzemről van szó.

A levél és a leállásra figyelmeztető felhívás azért meglepő, mert a minapi kudarc után az infokommunikácóért felelős kormányzati emberek egyöntetűen azt mondták, nem közlik az újabb “frissítés” dátumát, nehogy támadás érje a rendszert. Az mindenesetre örvendetes, hogy az üzemeltető partnerként kezeli a felhasználókat, bár ebben nyilván nagy szerepe volt annak a nyílt levélnek, amelyet a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete intézett a Miniszterelnöki Hivatalhoz.

Íme a levél!

Tisztelt Felhasználónk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2010. március 1-én 01.05-kor a megújult Magyarország.hu, valamint az Ügyfélkapu portálrendszert próbaüzembe helyeztük.
A tapasztalt letöltési hibák miatt úgy döntöttünk, hogy a rendszert visszaállítjuk a régi – Ön által eddig megszokott – felületre.
A próbaüzem keretében, hétfőn tapasztalt dokumentum- és az oldalletöltési problémákat időközben megszüntettük.

A hét végén újra megnyitjuk az új portál és Ügyfélkapu felületét, ezért

* 2010. március 5-én (pénteken) 20.00 órától március 6-án (szombaton) 8:00 óráig a rendszer szolgáltatásai az átállítás miatt nem lesznek elérhetőek, ezt követően
* március 6-án 8:00 órától március 7-én (vasárnap) 14:00-óráig folytatjuk az új rendszer próbaüzemét.

Kérjük Önt, – ha segíteni kívánja munkánkat, – a tervezett próbaüzem alatt szíveskedjen megküldeni számunkra a rendszer használatával kapcsolatos hibákat a KÜK 189-es hívószámán vagy az info@magyarorszag.hu e-mail címen.

Köszönettel vesszük bármely ez irányú közreműködését. A tapasztalatok alapján fogunk dönteni arról, hogy az új portálfelület próbaüzemét fenntartjuk-e a következő időszakra, vagy visszaállítjuk a régi portálfelületet.

Mindezekkel garanciát kívánunk teremteni arra, hogy – leszámítva az átállás szükségszerű időtartamát – folyamatosan használni tudja Tisztelt Felhasználónk a rendszer által nyújtott szolgáltatásokat.

Tisztelettel:

a Központi Rendszer Üzemeltetője

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Armed Catalan policemen, known as Mosso d'Esquadra pass by the FC Barcelona logo with a black ribbon and a message reading "We are all Barcelona" before the Spanish league footbal match FC Barcelona vs Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 20, 2017.
Security barriers were put up at the entrances of the Camp Nou to stop vehicles after a deadly jihadist attack three days ago. An outcry has erupted on social media and in the press about the absence of bollards -- short, concrete posts to stop vehicles from driving onto sidewalks, with some people even demanding the  mayor's resignation for ignoring police recommendations for such preventive barriers. Drivers have ploughed on August 17, 2017 into pedestrians in two quick-succession, separate attacks in Barcelona and another popular Spanish seaside city, leaving 14 people dead and injuring more than 100 others / AFP PHOTO / LLUIS GENE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.