Belföld

Pörzse Sándor Bayer Zsoltnak: Szarházi vagy!

Pörzse Sándor szóbeli bosszúhadjáratot indított egykori barátja és kollégája, Bayer Zsolt ellen a Magyar Hírlapban megjelent nyílt levél miatt.

Bayer Zsolt Vona Gáborhoz címzett múlt heti levelében még azt említette, hogy hiába várta Pörzse Sándor telefonját a róla elmondott gyalázkodó szavak miatt, de ahogy az a Jobbik tiszavasvári lakossági fórumán kiderült, az egykori munkatárs ezt utólag bepótolta.

„Az én volt barátom meg kollegám, Bayer Zsolt nyílt levelet írt a Magyar Hírlapban, szégyenszemre. Fel is hívtam. Azt mondtam neki, szarházi vagy, Zsolt” – osztotta meg akcióját a közönséggel az eseményen Pörzse Sándor, és szavait azzal indokolta, hogy ő tudja, Zsolt igazából hogyan gondolkodik, hisz “ezért voltak barátok”.

Bayer Zsolt a hétvégén a Magyar Hírlap hasábjain megjelent publicisztikában közölte elmarasztaló véleményét a Jobbikról, Vona Gáborról és Morvai Krisztináról.

„Nem is olyan régen még egy asztalnál ültünk néhányan, és emberi hangon beszéltünk. Olyan érzése volt az embernek, hogy mi barátok vagyunk, ott, a Turul-körben. Aztán most naponta elolvasom, hogy én (is) szemét, áruló zsideszes tetű vagyok” – méltatlankodik Bayer a szombaton publikált levélben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik