Belföld

tv2: egy show-val szegényebbek lettünk

Mégsem indul újra a Magánszám a tv2-n, miután Hajós András hétfőn távozott a csatornától. A műsorvezető az Indexnek elmondta, nincs megállapodásuk másik televízióval, és legkorábban januárban jelentkezhet új műsorral.

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem indul el októberben a Magánszám, amelynek sugárzását nyár elején függesztette fel a tv2. A csatorna akkor felbontotta eredeti szerződését Hajóssal, illetve a műsort készítő Filmimpexszel, ám abban állapodtak meg, hogy később új szerződést kötnek. A Magánszám felfüggesztését a tévé azzal indokolta, hogy nézettsége elmaradt a szerződésben vállalttól. A talkshow-t 500-800 ezren nézték, amíg át nem került a késő esti műsorsávba.

A tv2 új ajánlata viszont már nem felelt meg Hajósnak, ezért úgy döntöttek, távoznak a televíziótól, így a Magánszám végleg megszűnik. Hajós és csapata elmondása szerint el akarta kerülni a lassú elhalást, s inkább a műsor megszüntetését választották, mint az éjféli vagy vasárnap déli sugárzást, majd a lassú elhalást.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik