Belföld

Pályázat „Az év belsőépítésze” díjra

Immár hatodik alkalommal hirdették meg „Az év belsőépítésze" díj pályázatát. A díjat a LAKI Épületszobrász Rt. alapította 1998-ban azzal a céllal, hogy ezzel is kifejezze a szakma iránt érzett elismerését.

A szakmai rangot jelentő kitűntető címet a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata évenként ítéli oda kiemelkedően magas vagy különleges tervezői értékű belsőépítészeti munkáért. Laki Péter, a díjat alapító Rt. elnöke elmondta, erősítendő a magyar belsőépítészekben az a tudat, hogy munkáik elérik az európai színvonalat, díjként ezért az idén 2000 eurónyi pénzösszeget ajánlott fel.

A díjra bármely okleveles belsőépítész munkája jelölhető. Javaslatokat szervezetek és magánszemélyek egyaránt leadhatnak a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához. A felterjesztéseket kizárólag írásban lehet megtenni, az alkotás címe, helye, valamint az okleveles belsőépítész neve és címe közlésével. A beküldési határidő 2003. október 20. A beérkezett pályázatokat elbíráló szakmai zsűri elnöke dr. Finta József akadémikus, Kossuth díjas építész, c. egyetemi tanár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik