Belföld

Csökkenti Praktikum és Bee csomagjainak percdíjait a Pannon GSM

A Pannon GSM hálózatán belül A Praktikum Pro csomag Pannon GSM-számok felé irányuló hívásainak percdíjai egységesen 10 százalékkal, a hálózaton kívüli hívások percdíjai mobil és vezetékes irányba egyaránt 6,25 százalékkal csökkennek.

A Praktikum Classic felhasználói a hálózaton belüli hívások eddigi percdíjaihoz képest csúcsidőben 27, csúcsidőn kívül 25 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak szeptember 1-étől. Hasonló mértékben, 26,6 százalékkal csökken a Bee Original tarifacsomag hálózaton belüli, csúcsidős hívásainak percdíja.

Másodpercalapú számlázás helyett félperces egységek

Annak érdekében, hogy a kártyás szolgáltatások előnyei a piacon megtalálható egyéb szolgáltatásokkal egyszerűen összevethetőek legyenek, a Pannon GSM szeptember 1-étől a kártyás tarifacsomagjaival folytatott beszélgetéseket a korábbi másodperc-alapú számlázás helyett 30 másodperces egységenként számlázza. Mivel a piacon hozzáférhető további szolgáltatások túlnyomórészt így kerülnek elszámolásra, e váltás teszi lehetővé, hogy az egyes díjszabások a legegyszerűbben összevethetőek legyenek egymással – áll a cég hivatalos közleményében.

Amire büszke a PGSM

Szeptember 1-étől a hagyományos (csúcsidőt és csúcsidőn kívüli időszakot megkülönböztető) díjszabású kártyás csomagok felhasználói közül saját hálózatukon belül a legtöbb időszakban a Pannon GSM ügyfelei telefonálhatnak a legolcsóbban: a Praktikum Pro – kuponkedvezménnyel elérhető – 43,20 forintos csúcsidőn belüli, illetve a Praktikum Classic – szintén kedvezménnyel igénybe vehető – 24 forintos csúcsidőn kívüli áránál a megfelelő beszélgetési időszakokat tekintve nincsen kedvezőbb a piacon. Az egységes díjszabású (időszaktól és hívásiránytól független tarifát alkalmazó, illetve ehhez hasonló konstrukciójú) csomagok között továbbra is a Pannon GSM augusztus 1-étől érvényes Praktikum Perfektje az elérhető legalacsonyabb árú a maga – cég közleményében.

Egy nappal korábban a Westel jelentette be, hogy új, kedvezményes díjcsomagú tarifát vezet be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik