Belföld

Nincs veszélyben az Esti Hírlap

Jelenleg nincsenek veszélyben az Esti Hírlap Kiadó és Vagyonkezelő Rt. (EHK) lapjai: az Esti Hírlap című bulvárnapilap, a Love & Sorry heti-, valamint a Penthouse havimagazin - mondta a Napi Gazdaságnak Valencsik Ferenc, a társaság elnöke.

Valencsik nem érti, hogy miért hozzák rendre összefüggésbe az Esti Hírlapot azzal a két, rendőrség által a közelmúltban vizsgálni kezdett ingatlanbefektetési szövetkezettel, amelyek – tájékoztatása szerint – csak hirdetőként jelennek meg az egyetlen hazai délutáni napilapban is.

Eddig mind az alkalmanként hirdető KPHM-től, mind a rendszeresen reklámozó Vertikal Investtől heti rendszerességgel megkapta az Esti Hírlap a hirdetések ellenértékét és Valencsik erre számít a jövőben is. Szerinte koncentrált támadás folyik az Esti Hírlap ellen, annak ellenére, hogy a rendőrség által befektetési csalással összefüggésbe hozott Klivinyi Zoltán – az EHK korábbi társtulajdonosa – immár negyedéve eladta azokat a részvényeket, amelyeket az érdekeltségébe tartozó társaságok: a Play in House Kft. és az E-arculat Rt. birtokoltak, s Klivinyi ez év május közepe óta nem is elnöke az EHK-nak.


 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik