Belföld

Kevin Weiss a Network Associates új globális értékesítési alelnöke

A Network Associates bejelentette Kevin Weiss kinevezését az újonnan létesített globális értékesítési alelnöki posztra. Új tisztségében Weiss felelős lesz a cég mind az öt földrajzi régiójáért -- ezek Észak-Amerika, „EMEA" (Európa, Közel–Kelet és Afrika), Ázsia és Csendes Óceán, Latin- Amerika és Japán. Weiss 2002. októberében lépett be a Network Associates-hez, mint az EMEA régió vezetője. Weiss európai munkahelyéről fogja felügyelni a Network Associates globális értékesítési tevékenységét és Gene Hodges-nek, a Network Associates elnökének tartozik beszámolással.

“Kevin háttere a biztonságiparban és sikere az értékesítésben és a nemzetközi menedzsmentben jelentős erőforrások cégünk számára” – jelentette ki George Samenuk, a Network Associates elnöke és vezérigazgatója. “Európai eladásaink jelentősen nőttek Kevin vezetésével, és a nemzetközi növekedés kritikus fontosságú a Network Associates sikeréhez. Kevin felelősségének kiterjesztése az Európán kívüli területekre fontos lépés lesz céljaink elérésére.”

Weiss több, mint 23 évi eredmény-központú értékesítési, marketing és üzletfejlesztési szakmai tapasztalatot hoz a Network Associates-hez, melyet az iparág olyan vezető cégeinél szerzett, mint az IBM, a BMC Software, a BindView és az Ariba. Eddigi munkahelyein Weiss kitűnt azzal a képességével, hogy motiválni tudta az értékesítési szervezeteket a bevétel növelésre és a vevők jobb megtartására.

Weiss a Princeton Egyetemen szerzett Bachelor of Arts végzettséget.

A kaliforniai központú Network Associates Inc. a maguk nemében legjobb zámítógép biztonsági megoldásokat állít elő, amelyek megelőzik a hálózati behatolásokat és megvédik a számítógépes rendszereket a következő generációs vegyes támadásoktól és fenyegetésektől. A McAfee
System Protection Solutions az asztali gépek és a kiszolgálók biztonsági megoldása, míg aMcAfee Network Protection Solutions a vállalati hálózatok védelméről és optimális teljesítményéről gondoskodik. E két termékcsalád révén a Network Associates testreszabott számitástechnikai biztonságot kínál a nagyvállalatoknak, kormányzati szerveknek, kis- és közép-vállalkozásoknak és az otthoni felhasználóknak is. A két termékcsalád tartalmazza a Network Associates jólismert McAfee, Sniffer és Magic termékeit.

További információért látogasson el a http://www.networkassociates.com/ címre!

A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon. 2000 óta a Network Associates képviseleti irodát tart fenn hazánkban.

Megjegyzés: a Network Associates, a McAfee, a Sniffer, a Magic Solutions, az AVERT és az Entercept a Network Associates, Inc. és/vagy vállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A bejegyzett Sniffer márkájú termékeket kizárólag a Network Associates, Inc állítja elő. Az összes többi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegy ebben a közleményben a megfelelő birtokosok kizárólagos tulajdona.



PR ügynökség:

Szezám Kommunikációs Kft.
Ügyvezető: dr. Szekfű András
Tel: 438-0650
Fax: 315-1983
szezam@szezam.hu
www.szezam.hu


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik