Belföld

14,3 millióért új honlapja van a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztériumnak

A Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztérium szerdától megújult internetes honlappal várja a tárca tevékenysége, programjai és pályázatai iránt érdeklődőket - közölte a szaktárca államtitkára.

A minisztérium a jövőben kiemelten figyel az internetes kommunikációra, a honlap tartalma mindig friss és naprakész lesz – mondta el sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila. A http://www.gyism.hu címen elérhető honlap a minisztérium összes szakterületével foglalkozik, külön menüpontban számol be az európai uniós csatlakozással kapcsolatos információkról, kiemelten kezeli a szaktárca pályázatait.

Az érdeklődőket azzal is segítik, hogy új pályázatok megjelenésekor e-mailban küldenek értesítést számukra. Mesterházy Attila tájékoztatása szerint a minisztériumban internetes szerkesztőséget hoztak létre. A tárca honlapját fejlesztő céget meghívásos pályázaton választották ki, a kft. 14,3 millió forintos nettó áron készítette el a honlapot. A későbbiek során szeretnék továbbfejleszteni az internetes oldalt, hogy az a vakok, a fogyatékosok számára is olvasható legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik