Belföld

Az Expresszé a Kisokos

A Kisokos információs és reklámkiadványok is az Expressz-csoport portfólióját gyarapítják 2003. július 1-től – áll a Expressz Magyarország Rt. FigyelőNethez is eljuttatott közleményében. Az ingyenesen terjesztett, közérdekű, helyi információkat is tartalmazó, jellegzetes kék színű könyvecskét tíz éve jelennek meg.

A Kisokos országosan 92 körzetben, évente mintegy 180 kiadásban jelenik meg, féléves gyakorisággal. Terjesztett példányszáma 7,5 millió, tavalyi éves nettó hirdetési árbevétele elérte az 1,6 milliárd Ft-ot.


Az akvizíciót követően a Kisokos struktúrája, tevékenysége nem olvad be közvetlenül az Expressz Magyarország Rt.-be, hanem Kisokos Directory Kft. néven, annak leányvállalataként működik tovább. Szokolay Zsolt az Expressz Magyarország Rt. vezérigazgatója szerint a Kisokos akvizíciója jól illeszkedik az Expressz kiadócsoport intenzív növekedési stratégiájába.


Az Expressz Magyarország Rt. jelenleg 7 kiadványával (Expressz újság, Expressz Képes Autó, Expressz Autó Expo, Expressz Képes Haszonjármű, Expressz Képes Ingatlan, Mai Hirdetés, Budapesti Szuperinfó) van jelen a magyar piacon. Az Expressz Magyarország Rt. 1995 óta a 21 országban működő Trader Classified Media csoport tagja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik