Belföld

Új fejezet a mobilszolgáltatók versenyében

Ki a felét, ki az egészét – mára mindhárom mobilszolgáltató lebeszélhetővé tette előfizetési díjait. A verseny újabb szakaszába lépett: már nemcsak az új, de a régi előfizetőkért is megindult a küzdelem - olvasható a Népszabadságban.

A Westel és a Pannon GSM április elsejétől tette lehetővé számlás ügyfeleinek, hogy a havi előfizetési díj felét lebeszéljék.
A Vodafone ráígért versenytársai ajánlatára: június elsejétől bevezetett egy olyan tarifacsomagot, amelynek havidíja teljes egészében eltelefonálható. A szolgáltató azt reméli, hogy lépésével nemcsak a konkurencia számlás előfizetői, de a magyar mobilpiac közel nyolcvan százalékát uraló feltöltőkártyás mobilhasználók számára is értékelhető alternatívát nyújt.

A Vodafone egész frontos támadást indított egy olyan piacon, ahol a még megszerezhető új előfizetők száma alig éri el a félmilliót. A régi előfizetők többsége viszont nem szeret havidíjat fizetni, a növekedési lehetőséget tehát a konkurens szolgáltatók ügyfeleinek elcsábítása jelentheti.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik