Belföld

Jelentős fejlesztés előtt a Match

A bolti folyamatok jobb átláthatósága, a hatékonyság növelése érdekében mintegy 1,6 milliárd forint értékű fejlesztés kezdődött a Csemege-Match bolthálózatában.

A cég tájékoztatása szerint a Match és Smatch üzletekben bevezetik a BOMAG (Back Office Magasin) rendszert. A rendszer kiépítése magában foglalja az optikai leolvasóval ellátott pénztárgépek megvásárlását, az egységes áruválaszték kialakítását a Smatch és Match boltokban, valamint az üzletek teljes működésének újjászervezését.

A tervek szerint decemberig havonta 15-20 bolt tér át az új technológiára, így a projekt az év végére lezárható. Vincent Roussel, a Csemege-Match elnök-vezérigazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy az optikai árleolvasás gyorsabb és pontosabb kiszolgálást tesz lehetővé a kézi árazású rendszernél, így a vásárlók várakozással töltött ideje jelentősen csökken majd.

A projekt befejezését követően az ország valamennyi Smatch és Match üzlete úgynevezett zárt rendszerben működik majd, véglegesen megszűnik a kézi árazás, s az egyes üzletek nem változtathatják meg “önállóan” a termékek fogyasztói árát.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik