Belföld

Axelero szolgáltatások már a Vivendi területén is

Az Axelero Internet és a Vivendi Telecom Hungary megállapodást kötött, amely szerint az Axelero DSL alapú termékei 2003. május 15-től a Vivendi szolgáltatási területén is elérhetők lesznek. Ezzel mintegy másfélszeresére, 94-re nő azon települések száma, ahol az Axelero szélessávú internetkapcsolatot biztosító szolgáltatásaira előfizethetnek a felhasználók.

A két versenytárs között most született megegyezés nem az első ilyen jellegű megállapodás, hiszen az egy hónappal ezelőtt, április 14-én született megegyezés révén az Axelero telefonköltségeket is tartalmazó Kombi termékeinek értékesítése már megkezdődött a Vivendi területein.

A Vivendi és az Axelero mostani megállapodás értelmében a teljes DSL termékcsalád – az ADSL Hobbi, az ADSL Otthon, az ADSL Profi és a BDSL – ugyanazokkal a feltételekkel válik elérhetővé a Vivendi szolgáltatási területén, mint az ország többi részén. Az Axelero a megállapodás révén DSL alapú szolgáltatásait a következő városokra terjeszti ki: Ajka, Balatonalmádi, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Esztergom, Göd, Gödöllő, Gödöllő-Asbóth, Hódmezővásárhely I. és II, Isaszeg, Jászberény, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Makó, Pécel, Ráckeve, Sárbogárd, Szeged, Szeged-Szőreg, Szeged-Tápé, Szentes, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl, Vác, Várpalota, Veresegyháza, Veszprém, Zirc.

Az áprilisban aláírt szerződésnek köszönhetően Vivendi körzetben már élő telefonvonalról is igénybe vehető Kombi termékcsalád minden tagjára igaz, hogy az internetszolgáltatás díja és a telekommunikációs díj a felhasználók számára egy közös, a telefonszolgáltató által kiállított számlán jelenik meg. Az internet-hozzáférés díját és a telefonköltséget is tartalmazó Kombi15, Kombi40 és Kombi100 bruttó 3 ezer forintért 15 óra, 6 ezer forintért 40 óra, 9 ezer forintért pedig 100 óra internet-elérést biztosít a lakossági előfizetők számára.

A legkedvezőbb árú ADSL Hobbi csomag havi bruttó 9900 forinttól érhető el, ezért a hagyományos telefonvonallal rendelkezők az átlagos modemes sebesség akár hétszeresét (384 Kbit/s) is élvezhetik. Az ADSL Otthon még gyorsabb (512 Kbit/s) letöltési sebességet kínál, havi bruttó 11 900 forinttól. Az üzleti felhasználókat célzó ADSL Profi előfizetés 384 és 768 Kbp/s közötti sávszélességet nyújt, a szerződések egyéb feltételeitől (pl. hűségnyilatkozat ideje) függően 12 900 és 29 900 forint közötti áron. A legnagyobb igényeket a BDSL elégíti ki (384 – 1500 Kbp/s), amely szintén az egyéb feltételektől függően 26 900 és 69 900 közötti havi előfizetési díjért vehető igénybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik