Belföld

A legújabb kozmetikai kontaktlencse: FRESHLOOK RADIANCE: A SZEM CSILLOGÁSA

A szem a szépség, az egészség és a jólét tükre. A szem csillogása és élénksége a vonzó tekintet titka. Aki tudja, hogy a szeme szép, könnyebben tudja jól érezni magát. Az élénk, csillogó tekintet tudatában élénkebbnek is érezzük magunkat.

A legújabb személyes imázs trendet követve, amely szerint a haj, az ajak, a körmök és még a bőr is csillogó fényt kap, megjelent az új kozmetikai kontaktlencse, a Freshlook Radiance is.

A Freshlook Radiance lencsék az egyedüli olyan kozmetikai lencsék, amelyek ragyogóvá teszik a sötét és a világos színű szemet egyaránt, anélkül, hogy a természetes, eredeti színét megváltoztatnák.

A Freshlook Radiance gyöngyházfényű hatással teszi ragyogóvá a tekintetet. A lencse felületén apró szikrázó csillag jellegű mintázat van, ami gyönyörű ragyogást és fényt kölcsönöz a szemnek. A lencse fő írisz területe tiszta, ezáltal átengedi a természetes szemszínt, míg egy parázsló fényű külső gyűrű mintázata határozott körvonalakat biztosít, ami tovább emeli a ragyogó tekintetet.

A lencsék négy különböző változatban kaphatók. A „Holdfény” ezüstös ragyogást ad. Az „Éden” zöldes csillogást biztosít, az „Ősz” bronzos fényt, a „Napfelkelte” arany tündöklést/szikrázást kölcsönöz. A lencsék hatása függ viselőjének természetes szemszínétől, bőrének tónusától és haja színétől (együttes hatás).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik