Belföld

Azonnali frissítési megoldás az APC-től a Symmetra felhasználóknak

Az APC új Symmetra Tune-UPS programja lehetőséget nyújt a régi szünetmentes tápegységek generáljavítására és a kétéves gyári garancia felújítására.

Budapest, 2002. december 12. – Az American Power Conversion (NASDAQ: APCC) bejelentette új szolgáltatását, amely az egy- és háromfázisú, torony típusú Symmetra UPS-eket és a meghosszabbított futásidejű akkumulátorcsomagokat érinti. A program lehetőséget ad a végfelhasználóknak, hogy felújítsák meglévő APC Symmetra UPS egységeiket és egy Symmetra árának töredékéért a legújabb technológiájú szünetmentes rendszert üzemeltessenek.

Az új program azokra az APC Symmetra UPS-ekre vonatkozik, amelyek 3-6 évesek, s magában foglalja a régi modulok (tápegység, akkumulátor és vezérlőegységek) cseréjét vadonatúj alkatrészekre, a keret ventillátor cseréjét egy újra, az üzemeltetési hely, kábelek átvizsgálását, és az összes be- illetve kimenő csatlakozás ellenőrzését. A program résztvevői számára újraindul a kétéves gyári garancia is. Emellett az APC egy új Web/SNMP kártyát telepít, amely lehetővé teszi a berendezés teljes körű távoli felügyeletét, vezérlését és konfigurálását a nyitott szabványú protokollok révén – beleértve a HTTP-t, SNMP-t, és a Telnetet. Elnyúló áramkiesés esetén a Web/SNMP kártya gyakorlatilag korlátlan számú PowerChute Network Shutdown alkalmazást futtató rendszer kényelmes leállítását teszi lehetővé, a hálózaton keresztül kiadott parancsok segítségével.
Végül, a Symmetra Tune-UPS magában foglalja a Symmetra külső LCD kijelzőjéhez – PowerView – tartozó segédprogram frissítését is. (A segédprogram a tápellátásra és az UPS-re vonatkozó valamennyi információt, mint például bemeneti feszültség, redundancia szintje, hőmérséklet és nedvességtartalom, a rendszergazda rendelkeztésére bocsátja, igény szerint akár több nyelven is.)
Az új TUNE-UPS program lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek a meglévő Symmetra egységeiket egy költséghatékony, áthidaló megoldással korszerűsítsék. Sőt, magában foglalja a hardver és a firmware frissítést, amelyet a garancia kiterjesztési programok nem biztosítanak.
“Az APC új Symmetra Tune-UPS program könnyű és gazdaságos módja annak, hogy az ügyfelek korszerűsítsék meglévő áramforrásaikat és az ezeket irányító eszközöket.” – nyilatkozta Bíró Viktor, az APC Magyarország képviseleti vezetője. “A program nagyszerű lehetőség azoknak a felhasználóknak, akik le akarják cserélni régi APC Symmetra szünetmentes tápegységeiket, de nem rendelkeznek a teljes cseréhez szükséges pénzzel.”

Az APC Symmetra rendszere volt a világ első moduláris, redundáns, N+1 UPS-e. E moduláris architektúra alapot teremt olyan tápellátó rendszerek kiépítésére és skálázására, amelyek majdnem folyamatos rendelkezésreállást biztosítanak, rugalmas installálási teljesítményhatárok mellett. Az APC Symmetra Power Array terméke integrált adatközpont-védelmet nyújt, beleértve a szükséges szoftvereket és kellékeket is, és biztosítja az adatközpont-védelem négy kritikus pillérét: redundancia, skálázhatóság, könnyű kezelhetőség és szervizelés. Az APC új Symmetra Tune-UPS programja jelenleg az ún. EMEA régiókban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) áll rendelkezésre.

###
Az American Power Conversion (www.apcc.com ):
Az 1981-ben alapított American Power Conversion (Nasdaq: APCC) a globális, végfelhasználóknak szánt, rendelkezésre állást növelő infrastrukturális megoldások piacvezető cége. Az APC olyan integrált termékeket és szolgáltatásokat kínál az otthoni felhasználóknak és a vállalati szféra részére, amelyek javítják minden méretű érzékeny elektronikai berendezés, hálózat, kommunikációs és ipari berendezés rendelkezésre állását, kezelhetőségét és teljesítményét. Az APC, amelynek székhelye az amerikai Rhode Island állambeli West Kingstonban van, a 2001. december 31-én zárult pénzügyi évben 1,4 milliárd dollár árbevételt ért el, és szerepel a világ legeredményesebb cégeit nyilvántartó Fortune 1000 és S&P 500 listákon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik