Belföld

A Kirowski Rt. Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalata

A Kirowski Rt. 25. helyezést ért el a Deloitte Touche Tohmatsu legdinamikusabban fejlődő európai technológiai vállalatokat rangsoroló 2002-es Technology Fast 500 felmérésén. A hazai infokommunikációs szektor meghatározó vállalata az utóbbi három évben tapasztalt 1354%-os bevételnövekedésnek köszönhetően a régió legjobbjaként került ki a versenyből.

A Kirowski Rt. a mai napon bejelentette, hogy a legszűkebb élmezőnyben végzett a 2002-es Deloitte Technology Fast 500 ranglistán, mely az 500 leggyorsabban növekvő európai technológiai vállalatot tartalmazza. A sorrend az 1999 és 2001 közötti három év bevételi adatain alapul. A Kirowski Rt. a fenti időszak alatt 1354%-os forgalomnövekedést ért el, amivel a 25. helyezést mondhatja magáénak.

“Közép-Európa legjobbjaként, tavalyi pozíciónkon több mint hetvenet javítva értük el ezt a valóban rangos sikert, amely nemcsak azért fontos, mert megerősíti helyünket a kontinens élvonalában, hanem azért is, mert bebizonyítja, hogy a helyesen megválasztott üzleti stratégia, a piaci igényekhez rugalmasan igazodó szolgáltatásportfólió, valamint a kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársak elkötelezettsége az internetes szektor bizalomvesztésének idején is eredményezhet növekedést” – értékelte az eredményt Kovács Zoltán, a Kirowski Rt. vezérigazgatója a Financial Times World Telecommunications konferenciájának keretében tartott londoni eredményhirdetés után.

“A listán szereplő technológiai vállalatok olyan közösséget alkotnak, amelynek hozzájárulásával a technológiai iparágban alkalmazott leghatékonyabb eljárások a világ minden pontján elterjedhetnek, és amely egyúttal az üzleti szektor és a befektetők információcseréjének legbefolyásosabb globális fórumává válhat” – mondta Karel Bakkes, a Deloitte European Technology Fast 500 programjáért felelős partnere.


Fast 500 – kiválasztás és minősítés
A Fast 500 lista három forrásból kerül összeállításra: a Deloitte Touche Tohmatsu European Fast 50 programok győzteseiből, a Fast 500-ra közvetlenül beadott nevezésekből, továbbá a nyilvános céginformációs adatbázisok kutatásából. A Fast 500 minősítéshez a cégeknek olyan, saját tulajdont képező technológiával kellett rendelkezniük, amely jelentős mértékben hozzájárult működési bevételükhöz, technológiai terméket kellett előállítaniuk, vagy komolyan részt kellett venniük műszaki kutatásban és fejlesztésben. Ezenkívül legalább három éves működést, 1999-re legalább 50.000 euro árbevételt kellett felmutatni, valamint európai székhellyel vagy európai tőkepiacon jegyzett részvényekkel kellett rendelkezni.

A Kirowski Rt.
A Kirowski Rt. Közép-Európa infokommunikációs piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban a technológia, az e-business és a digitális marketing területein nyújt teljes körű szolgáltatást. Az 1996-ban magánszemélyek alapította cég regionális és magyarországi megbízásokat teljesít számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára. A több szakmai díjat elnyert vállalat legjelentősebb ügyfelei közé tartozik az Adidas, az Axelero, a Coca-Cola, a Conoco, a Generali-Providencia, a L’Oréal, a Matáv, a Nestlé, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, a Renault, a Sara Lee, a Westel és a Zwack Unicum.

Deloitte TMT Industry Practice
A Deloitte Touche Tohmatsu Technology, Media & Telecommunications (TMT) Group mély iparági tudással rendelkezik a technológiai, média- és telekommunikációs vállalatokról és azokról a kihívásokról, amelyekkel ezek az ágazatok az internet, a szoftverek, a számítógépek, a telekommunikáció és a hálózatok, a félvezetők és a kapcsolódó iparágak, valamint a műsorszórás és a kiadás terén szembesülnek. A Deloitte TMT tevékenysége avatott szakemberek globális hálózatát bocsátja rendelkezésre, akik innovatív megoldásokat szállítanak ügyfeleiknek világszerte.


A Kirowski Rt. Közép-Európa interaktív piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban az online marketing és az e-business területein nyújt teljes körű szolgáltatást. Az 1996-ban magánszemélyek alapította cég regionális és magyarországi megbízásokat teljesít számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára. A több szakmai díjat elnyert vállalat legjelentősebb ügyfelei közé tartozik az Adidas, az Axelero, a Coca-Cola, a Conoco, a L’Oréal, a Matáv, a Nestlé, az OTP Bank, a Renault, a Sara Lee, a Westel és a Zwack Unicum.

www.fast500europe.com A Deloitte Technology Fast 500 felmérésének weboldala

www.kirowski.hu A Kirowski Rt. magyar nyelvű vállalati weboldala

www.kirowski.com A Kirowski Rt. angol nyelvű vállalati weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik