Belföld

Mailbox motor a ViaNovo rendszerben is

A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a mai naptól a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

“A Netfórum tulajdonában lévő portál, amely egy nagyon sikeres, országos méretű bevezető kampányt követően mára már több, mint 72 000 regisztrált felhasználóra tett szert, fontosnak tartja, hogy a kiszolgálás minőségére is egyre nagyobb hangsúlyt fektessen.” – mondta Toldi Lajos, a Fórum-csoportot üzemeltető Netfórum Kft. ügyvezető igazgatója. Az elmondottakhoz hozzátette: “A Mailbox motor alkalmazásával megoldódtak az email specifikus technológiai problémáink, továbbá új csatornáink nyíltak reklámbevételek megszerzésére egy olyan felületen, amely önmagában nehezen értékesíthető. Az alkalmazást a ViaNovo rendszere után fokozatosan a teljes portfóliónk – így például az AutóFórum, HölgyFórum, Mobilfórum, Politikafórum, Sportfórum, Tőzsdefórum, Zenefórum – esetében is be kívánjuk vezetni.”

A ViaNovo illetve egyéb nagyobb forgalmú email rendszerek ASP üzemmódban történő kiszolgálása szorosan illeszkedik a Mail Hungary nemrégiben bejelentett elektronikus direkt marketing üzletágának fejlesztéséhez. A Fórum-csoport nem csak a mail technológia alkalmazásáról, hanem a direkt marketing illetve a hagyományos reklámértékesítésről is megállapodott a szolgáltatóval.

www.vianovo.hu
www.forumcsoport.hu
www.mailhungary.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik