Belföld

A KLM és Shell egyedülálló együttmûködése törzsvásárlóik jutalmazására

Flying Dutchman Mérföldekre átváltható SMART pontok 2002 november 15-től. Különleges meglepetéssel ünnepeljük Magyarországon a megújult Flying Dutchman Program bevezetését! A KLM Holland Királyi Légitársaság 2002 november 15-től a SMART Program kiemelt pontbeváltó partnereként egyedülálló ajánlattal lepi meg a SMART kártyatulajdonosokat és a Flying Dutchman törzsutasprogram tagjait.

A jövőben lehetővé tesszük, hogy összegyűjtött Smart pontjaikat átválthassák Flying Dutchman Mérföldekre, melyekkel még közelebb juthatnak Törzsutasprogramunkban kínált jutalomutakhoz. Az ajánlat keretében 1000 SMART pont beváltható 500 Flying Dutchman Mérföldre, amelyet 8 héten belül írunk jóvá törzsutasaink Flying Dutchman egyenlegén.

Kiterjesztve a lehetőségeket, így a KLM magyar törzsutasai ezentúl nemcsak repüléssel, autókölcsönzéssel, hotelszállással gyűjthetik Mérföldjeiket, hanem benzinvásárlással gyűjtött SMART pontok beváltásával is.

Mivel a beváltott SMART pontok csak törzsutasaink számára jóváírhatóak Mérföldekre, ezért ha bármely SMART kártyatulajdonos szeretné igényelni az FD Mérföldeket, előtte csatlakoznia kell a KLM törzsutasprogramjához, amelyet akár Interneten, akár a beváltóhelyeken azonnal megtehet.

Az ajánlatban szereplő pontbeváltás elérhető a KLM jegyirodáiban elhelyezett kártyaleolvasó gépen, illetve a SMART Program 6 ügyfélszolgálati centrumában.

További SMART pontokért beváltható KLM jutalmak, amelyeket a KLM irodáiban igényelhetnek a pontbeváltással egyidőben, az ott elhelyezett SMART kártyaleolvasó gép segítségével:.

• 5% kedvezmény Turista osztályú jegyek áraiból (kivéve kedvezményes ajánlatok)

• 10% kedvezmény Business osztályú jegyek áraiból (kivéve kedvezményes ajánlatok)

Az akcióról részletesen tájékoztatjuk törzsutasinkat november folyamán, további infomációk megtalálhatóak a www.klm.hu Internet oldalunkon november 15-től, illetve a SMART jövő évi katalógusában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik