Belföld

NextiraOne Kft. – bõvülõ szolgáltatások

Új szolgáltatások és termékek bevezetésével jelenik meg a piacon a NextiraOne Magyarország Kft., korábbi nevén Alcatel e-Business Rendszerek Kft.

A névváltoztatásra azért került sor, mert az Alcatel eladta valamennyi, az üzleti kommunikáció területével foglalkozó európai leányvállalatát az amerikai NextiraOne-nak. Tóth Ottó, a társaság ügyvezető igazgatója elmondta: a kft. továbbra is ellátja Magyarországon az Alcatel üzleti kommunikációs piacra szánt termékeinek és megoldásainak kis- és nagykereskedelmét, telepítését és üzemeltetését.
Ugyanakkor további gyártók termékei kerülnek be a kínálatunkba és új szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek a jövőben – mondta. Példaként említette a hálózatbiztonsági megoldások telepítését és ellenőrzését, illetve teljes IT rendszerek üzemeltetését. A tűzfalak telepítésére, vírusmentesítésre, illetve tesztelésre, az úgynevezett “etikus hackelésre” a kft. minősítéssel rendelkező szakembereket alkalmaz. – A tesztelt tűzfalak hibáiról feljegyzést készítünk és a “illetéktelen behatolás” lehetőségeinek megszüntetésére megoldást kínálunk – tette hozzá. Tóth Ottó szerint a tárolórendszerek és hálózatbiztonsági terület árbevétele jövőre elérheti a 300 millió forintot. A részletes gazdálkodási adatok ismertetését az ügyvezető igazgató korainak tartotta. Annyit mondott: várakozásaik szerint társaság nyereséggel zárja 2002-t is és az idei bevétel megközelítően a tavalyi, 2 milliárd forint körül alakul. Hozzátette, hogy az árbevétel várhatóan 30-40 százaléka jövőre a szolgáltatásokból származik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik