Belföld

Új SDLT 320 technológiájú szalagkönyvtár

Az ADIC hivatalos magyarországi disztribútoránál az Allegro Magyarországnál már megvásárólhatók a legújabb SDLT 320 technológiával működő szalagkönyvtárak.

A megbízhatóságáról ismert ADIC szalagkönyvtárak új tagját a Scalar 24-et jelentették be múlt héten az Allegro Magyarországnál. Elsősorban azoknak az vállalatoknak ajánlják a megoldást, ahol a mentendő adatmennyiség napi 100-500GB között van és emellett fontos a nagy megbízhatóság.

Az 1983-ban alapított redmondi (USA) székhelyű Advanced Digital Information Corporation (NASDAQ: ADIC) 2001 óta piacvezető a szalagkönyvtárak terén. Megoldásaikban többféle technológiát támogatnak, úgy mint LTO Ultrium, AIT, DLT, SuperDLT, Mammoth vagy 8mm.

Vállalati szintű megodásokat felvonultató Scalar termékcsaládjukat most egy olyan taggal bővítették, amely a nagy megbízhatóság és teljesítmény mellett kedvező áron érhető el.

Az ADIC Scalar 24 szalagkönyvtár támogatja a legújabb SDLT 320 technológiát, ebben az esetben maximum 21db kazettát képes kezelni, így a könyvtár tömörített kapacitása 6.8TB. A mentési sebesség a maximális két meghajtó esetén 230GB/óra.
A LTO Ultrium I meghajtókkal felszerelt eszközök maximum 24db kazettát képesek kezelni, így a tömörített kapacitás 4.8TB. A mentési sebesség pedig két meghajtó esetén 216GB/óra.

Az eszköz emellett rendelkezik egy “mail slot”-al is, amely lehetővé teszi, hogy kazettát helyezzünk be-, vagy vegyünk ki az eszköz kinyitása nélkül. Ha mégis szükséges az eszköz kinyitása – több kazetta cseréje miatt – akkor a beépített vonalkódolvasó gyorsítja fel a kazettaleltár elkészítését.

Az eszköz további előnyei:
– Kedvező ár
– Nagy teljesítmény: támogatja a legújabb tehnológiákat
– Egyszerű használat: felhasználóbarát kezelőfelület, integrált vonalkódolvasó
– Kis fizikai méret: 6.8TB kapacitás 4U helyen
– Problémamentes bővítés: Második meghajtó vagy SAN támogatás Plug&Play installációja
– Biztos befektetés: Szükség esetén továbbfejlesztési program Scalar 100 szalagkönyvtárra

További információkat az alábbi címen vagy telefonszámon kaphat:
Allegro Magyarország Kft.
1118 Budapest, Himfy u. 7.
Tel: (+36-1) 209 91 65
Fax: (+36-1) 209 00 49
E-mail: info@allegrohungary.hu
www.allegrohungary.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik