Belföld

Ezer oldalas névjegykártya

A Multi M Stúdió, ahogy azt magáról állítja, ezer oldalas névjegykártyákat gyárt, nem kisebb cégeknek, mint például az ÁB-AEGON. Ráadásul (állításuk szerint) termékük sokkal praktikusabb, mint hagyományos, egy lapból álló elődje.

A Multi M Stúdió, ahogy azt magáról állítja, ezer oldalas névjegykártyákat gyárt, nem kisebb cégeknek, mint például az ÁB-AEGON. Ráadásul (állításuk szerint) termékük sokkal praktikusabb, mint hagyományos, egy lapból álló elődje
A pontosan névjegykártya méretű, apró CD-ROM-on ugyanis kb. 45 MB-nyi adat fér el, ami mintegy ezer oldal írott szövegnek fele meg. Bár a kártyát használó természetesen nem írott oldalakkal találkozik, hanem egy beszélő, zenélő, animációkkal és videó bejátszásokkal tarkított multimédia show-val.
Az ÁB-AEGON kártyája esetében az érdeklődő megismerkedhet az Rt. aktuális éves jelentésével és egyéb számára fontos adatokkal.
Jól használható ez a formátum minden üzletkötő számára, hisz segítségével teljes körű, könnyen visszakereshető információkat tud ügyfele birtokába juttatni úgy, hogy nem kell hozzá vaskos dossziékat mellékelni, csupán egy szabványos névjegytartóban elférő kártyát.
De használhatják (és egyre gyakrabban használják is) közép- és felsővezetők is, akik így akár cégükről, akár az éppen aktuális tárgyalás témájáról adhatnak összefoglalót vagy emlékeztetőt. Így megszűnik a névjegyek és témák összepároztatásának időnként súlyos terhe, gyorsabbá, kényelmesebbé válik az információk kezelése.
A digitális névjegykártya előnyei tehát: impozáns és logikus menürendszerek, magyarázó ábrák, animációk, mozgó és beszélő grafikonok, videó- és hangbejátszások gondoskodnak arról, hogy a rendelkezésre álló tárterület a lehető legtökéletesebben legyen kihasználva, s így a névjegykártya tartalma – informativitását tekintve – valóban felér ezeroldalnyi szöveggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik