Belföld

McAfee Active Client Security: a számítógépes munkahelyek új biztonsági megoldása

A McAfee programcsomagja (vírusirtó, tűzfal, behatolás detektor és sérülékenység elemző) teljes védelmet nyújt az összetett fenyegetések ellen.

A McAfee Active Client Security a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az összetett támadásokkal szemben. Magában foglalja a VirusScan és a VirusScan Wireless modulokat, amelyek a teljes vírusvédelmet biztosítják az asztali és drótnélküli eszközök számára; a NetShield szoftvert a valósidejű fájlellenőrzéshez; valamint a Desktop Firewall-t a rosszindulatú kódok, hackerek és ismeretlen fenyegetések ellen.

Az Active Client Security tartalmazza az egyedülálló McAfee ThreatScan sérülékenység elemező modult, mely lehetővé teszi a hálózat proaktív felderítését, és a vírusveszélynek kitett behatolási pontok azonosítását. Véd az ismert és ismeretlen támadások ellen is.

A kis- és nagy cégek által világszerte használt McAfee ePolicy Orchestrator központosított vezérlést biztosít az Active Client Security programcsomagnak, és költséghatékony védelmet nyújt mind a hálózatban, mind az asztalokon.

A McAfee Active Client Security csomag már megrendelhető a Network Associates-től. A McAfee gyors és költségkímélő upgrade-et kínál ügyfeleinek meglévő vírusirtó és desktop biztonsági megoldásukhoz

A McAfee Security termékeket támogatja az AVERT vírusellenes világszervezet – a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusok megfékezője.
További információ a McAfee Security termékekről: http://www.mcafeesecurity.com
A kaliforniai központú Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik