Belföld

Ipariingatlanok.hu honlapon Hírlevél után már Nyereményjáték is elérhetõ!

Az Ipariingatlanok.hu honlap fejlesztésében megjelenő Ipariingatlanok, iparipark befektetési hírlevél hatodik száma után, 2002. szeptember 19-én megjelent a legújabb fejlesztés eredményeként az Ipariingatlanok Nyereményjáték, ahol Ön is nyerhet, első alkalommal 5.000 Ft értékű könyvutalványt!

2002.05.21-én megjelent az első Ipariingatlanok, iparipark befektetési hírlevél, melynek eddig hat száma jelent meg. Szakmai hírekkel, információkkal az ipari parkok és ingatlanok, valamint a logisztika területéről látja el rövid szakmai információkkal címzettjeit, akik között elsősorban gazdasági vezetők találhatók.

A hírlevél havonta 1-2 alkalommal jelenik meg, 4-6 kb nagyságú e-mail formájában.

2002. szeptember 19-én pedig a legújabb fejlesztés eredményeként az Ipariingatlanok Nyereményjáték keretében Ön is nyerhet! Az 1. Ipariingatlanok Nyereményjáték beküldési határideje: 2002. október 21., melyen 5.000 Ft értékű könyvutalványt nyerhet!

A folyamatos fejlesztés alatt álló www. ipariingatlanok.com és .hu honlap főbb témaköre: Ipari ingatlanok, Cégek közvetítése Magyarország teljes területén! Ingatlan értékbecslés, Tanácsadás! Hírek, Hírlevél, Pályázatok!

A honlap elsősorban és kifejezetten szakmai alapon az ingatlanok és cégek közvetítésének, valamint ingatlan értékbecslési, vagyonértékelési szolgáltatás elősegítésére működik, mely tevékenységeket több mint tízéves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal végezzük.

Lehetőséget biztosítunk Hirdetések megjelentetésére is, de a Pályázatok megjelentetését igen kedvezményes formában vállaljuk.

Ha érdekli Önt a gazdasági élet, az ipar, ipari (üzleti, kereskedelmi, mezőgazdasági, telek) ingatlanok, vagy csak egyszerűen játszani szeretne nyereményjátékunkon, látogasson el honlapunkra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik