Belföld

A hajápolás új generációja – új samponnal jelentkezett a Dove

A Dove egy olyan egyedülálló termékcsaládot hozott forgalomba Magyarországon, amelynek legfőbb jellemzője a hidratálás.

Míg a jelenleg kapható hajápoló termékek elsősorban kondicionálással célozzák meg a haj ápolását, addig a Dove laboratóriumaiban kifejlesztett negyedik generációs termékcsalád a hidratálásra fekteti a hangsúlyt. Jóllehet a hagyományos értelemben vett “kondicionálás” hasznos, mégis csak a felületen hat. A Dove hidratáló összetevői a haj belső struktúrájában ugyanúgy aktívan hatnak, mint a hajszál külsején.

A Dove a hidratálás szakértőjeként olyan hajápoló termékcsaláddal lépett a piacra, amelynek 1 része hidratáló tej. A hidratálásért felelős alkotórészek kettős feladatot látnak el: nemcsak megkötik, hanem vissza is tartják a hajszálakban található vizet. Ezek az összetevők a fejbőrtől a hajvégekig ápolják és védik a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítenék a hajat!
A Dove-laboratórium által külföldön végrehajtott hatékonysági tesztek eredményei meggyőzőek: azok a nők, akik kipróbálták a Dove samponokat és hajbalzsamokat, egyértelműen megerősítették a haj hidratáltságának tényét.
Egy márkajelzés és termékkoncepció megnevezése nélküli tesztben a Dove hajápolási termékei a következő szempontok alapján bizonyultak a legjobbaknak, összehasonlítva más, kereskedelmi forgalomban kapható hajápoló termékkel: a haj fésülhetősége nedvesen és szárazon, a haj selymessége, lágysága, valamint dússága.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik