Belföld

A BMC Software új nyomon követési megoldást kínál

A PATROL Express ágenstől független megfigyelést tesz lehetővé, csökkentve a vállalkozás felügyeleti és alkalmazási költségeit.

Új, ágenstől független megfigyelési megoldást jelentett be a BMC Software Inc. [NYSE: BMC], a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások piacvezető szállítója. A PATROL Express a BMC Software vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldásának, a PATROL-nak az egyszerűsített és költségkímélő változata.

A PATROL Express a BMC Software széleskörű szakmai tapasztalatának eredménye, amely kedvező feltételekkel biztosítja azoknak a rendszereknek a megfigyelését, amelyeknél nincs szükség olyan nagy hatékonyságú és kifinomult felügyeletre, amilyet a PATROL nyújt. Az új PATROL Express lehetővé teszi, hogy az ügyfelek távolról, a tűzfalakon keresztül, biztonságosan nyomon követhessék a platformokat és az alkalmazásokat. Mivel pedig a megoldás ágenstől független, a megfigyelt eszköznél sincs szükség ágensre. Ezáltal a vállalkozás költség-hatékonyan és egyszerűbben üzemelhet.
A PATROL Express lehetőséget teremt az ügyfelek és az adminisztrátorok számára jelentések készítésére – például a szolgáltatás szintjéről vagy a riasztások hátteréről – és biztosítja az IT szervezetek gyors, hatékony és megbízható szolgáltatását.
“A PATROL Express eddig ismeretlen távlatokat nyit meg ügyfeleink számára a nyomon követés területén, szabadon megválaszthatják az igényeiknek megfelelő megoldást, és kézben tudják tartani az engedélyezési költségeket” – mondta Mary Nugent, a BMC elnökhelyettese és vezérigazgatója. “Az új megoldással ügyfeleink több rendszert is megfigyelhetnek elosztott környezetükben; meghatározó jelentőségű rendszereknél alkalmazhatják a PATROL-t, a többinél pedig a PATROL Expresst – mely által vállalkozásuk fenntartási költségeit számottevően csökkenteni tudják.

A PATROL Express és a PATROL
A PATROL Express tökéletesen kapcsolódik a PATROL-hoz, a felhasználók könnyedén bővíthetik felügyeletüket: a kevésbé lényeges rendszerekhez alkalmazható PATROL Express terméktől, a nagyobb rendszerekre szabott, átfogóbb PATROL elosztott konfigurációjáig. A PATROL észleli az alkalmazás és a teljesítmény azon paramétereit, amelyek nem felelnek meg a szolgáltatás szintjének, majd – még mielőtt befolyásolhatnák a meghatározó üzleti folyamatokat – automatikusan kijavítja őket. A PATROL termékcsalád egymást kiegészítő elemeivel egyenletes és megbízható szolgáltatás-felügyeletet biztosít az egész vállalkozásnak.

A BMC Software-ről

A BMC Software-ről
A BMC Software Rt. [NYSE: BMC] a vállalati szintű rendszerfelügyeleti megoldások egyik piacvezető szállítója. A cég arra összpontosít, hogy ügyfelei számára biztosítsa az üzleti elérhetőséget (Assuring Business AvailabilityŽ))azáltal, hogy segít szolgáltatásaik proaktív tökéletesítésében, költségeik csökkentésében és az üzleti érték növelésében. A BMC Software széleskörű megoldásai a vállalati rendszerektől az alkalmazásokig és adatbázisokig terjednek. A BMC Software 1980-ban alakult, irodái mára világszerte megtalálhatók, az S&P 500 tagja, és a 2002-es üzleti évben bevétele meghaladta a 1.3 milliárd USD-t. További részletekért látogasson el a http://www.bmc.com website-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik